En aquest apartat us presentem als nostres col·laboradors, aquells que sense cap dubte es complementen perfectament amb nosaltres i fan que tot l'esdeveniment camini pel mateix camí.

 

Junts compartim un estil de vida, un tracte personal amb els clients i l'amor per la nostre feina.

És per això que quan treballem plegats aconseguim que tots els detalls per petits que siguin marquin la diferència i donin un toc "Chic" al teu esdeveniment!

 

 

Laura & Paula

Som la LAURA i la PAULA. Compartim les mateixes vocals i aportem cada una de nosaltres les seves consonants amb l’objectiu de donar un toc particular a allò que més ens agrada: Capturar moments únics.

 

Volem que cada foto contingui emocions  difícils de descriure. Deixarem en cada una d’elles secrets que tan sols vosaltres podreu descobrir. Captem mirades, carícies i somriures perquè hi pugueu veure complicitat i amor.

www.laurapaula.com

hola@laurapaula.com

Esfèric

www.esferic.cat

info@esferic.cat

Som una empresa dedicada al disseny i construcció de cúpules geodèsiques de fusta, proporcionem el lloguer i venda per a tot tipus d’esdeveniments.

 

En un petit estudi-taller d’Argelaguer (la Garrotxa), neix Esfèric, amb una mirada en bioconstrucció i sostenibilitat a desenvolupar construccions amb geometria geodèsica. Les possibilitats  arquitectòniques que proporciona  aquest tipus de geometria és el motor que impulsa a endinsar-se a treballar per descobrir-ne de noves.

Segueix-nos

Escriu-nos

hola@theclickbox.es

Designed by: www.lisard.cat